Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Guangzhou DongAo Electrical Co., Ltd.

PARKOO ιδρύθηκε το 2006, είναι ένα καθορισμένη σχέδιο, μια ανάπτυξη, μια παραγωγή και πωλήσεις ως ένας από τον επαγγελματικό κατασκευαστή των προϊόντων περιβαλλοντικού ελέγχου. Τα κύρια προϊόντα είναι οικιακός αποξηραντής, βιομηχανικός αποξηραντής, φορητός κλιματισμός κ.λπ.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : parkoo

Αριθμός Υπαλλήλων : 250~350

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-25000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Certificate:: CE、GS、ETL、UL、CCC

Contact us:: arlisonho@parkooair.com

ιστορία της εταιρίας

Το Guangzhou Dongao που η ηλεκτρική Co., ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2006, το Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα «Parkoo 百奥», είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των περιβαλλοντικών ηλεκτρικών συσκευών και του βιομηχανικού κλιματισμού. Τα κύρια προϊόντα είναι το φορητός κλιματιστικό μηχάνημα, το σύστημα αποξηραντών καθαρισμού καθαρού αέρα, οικιακός ο αποξηραντής, ο βιομηχανικός αποξηραντής, ο κλιματισμός ακρίβειας, ο ξεραίνοντας εξοπλισμός εξοικονόμησης ενέργειας, και άλλα προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια των ετών, Parkoo με τις ζαλίζοντας έννοιες σχεδίου και την έξοχη διαδικασία παραγωγής, για να παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις λύσεις ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας, κατάλληλα για όλους τους τομείς των εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών σπιτιών, βελτιώνει σημαντικά την παραγωγή και το περιβάλλον διαβίωσης, κέρδισε την ομόφωνη αναγνώριση των πελατών.

υπηρεσία της εταιρίας

Εισαγωγή υπηρεσίας OEM / ODM:

Η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει υπηρεσίες OEM και ODM, στον όγκο αφύγρανσης σύμφωνα με την πιστοποίηση ποιότητας, μπορεί να παρέχει λογότυπο, μάρκα, προσαρμογή χρώματος, εξατομικευμένο σχεδιασμό χαρτονιού και σχεδιασμό σχεδίων, αλλά επίσης χαιρετίζει την παροχή τεχνολογίας, συνεργασία στην επεξεργασία τελικών προϊόντα.

Οι αγοραστές OEM υποχρεούνται να παρέχουν τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα, τα πρότυπα για τις έγχρωμες κάρτες, τα χαρτοκιβώτια και τα σχέδια σχεδιασμού μοτίβου, τις οδηγίες για έγγραφα μετάφρασης και ούτω καθεξής.

Το ODM πρέπει να παρέχει σχέδια δειγμάτων, ειδικές απαιτήσεις εγγράφων, έγγραφα πρωτοκόλλου και ούτω καθεξής.

Ομάδα επιχείρησης

Κέντρο Ε & Α:

Το εργοστάσιό μας έχει 50 στρέμματα περιοχής παραγωγής, το τμήμα Ε & Α έχει ομάδα ψύξης, ομάδα δομών, ηλεκτρική ομάδα, βιομηχανικός σχεδιασμός ομάδας, συνολικά πάνω από 30 άτομα. Κέρδισε την ακόλουθη τιμητική διάκριση: Εθνική άδεια Βιομηχανικής Παραγωγής Προϊόντος, Ηλεκτρική συσκευή με αντιεκρηκτική προστασία-Εθνική άδεια παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων, Εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, Guangzhou Enterprise Research, και Αναπτυξιακός Οργανισμός, Guangzhou Διάσημο εμπορικό σήμα.

Ελεγχος ποιότητας:

Τμήμα διαχείρισης της ποιότητας έχει την εισερχόμενη ομάδα επιθεώρησης, την ομάδα επιθεώρησης της διαδικασίας και την τελική ομάδα ελέγχου των προϊόντων, συνολικά πάνω από 20 άτομα.2011 Πρώτα πέρασε ISO9001: 2015 Πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης ποιότητας, αναθεώρηση 2014, 2018 όλες οι θυγατρικές και μητρικές εταιρείες πέρασαν, 2018 των θυγατρικών και των μητρικών εταιρειών μέσω της πιστοποίησης OHSAS 18.001: 2007 για την επαγγελματική υγεία και της πιστοποίησης του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001: 2015. Τα προϊόντα έχουν πιστοποίηση CCC της Κίνας, πιστοποίηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστοποίηση GS της Γερμανίας, πιστοποίηση ETL των Ηνωμένων Πολιτειών, περιβαλλοντική πιστοποίηση ROHS και ούτω καθεξής.